Fostul premier Dacian Cioloş le transmite premierului Viorica Dăncilă şi liderului PSD, Liviu Dragnea, "să se gândească serios la toate consecinţele care ar putea să urmeze după introducerea unei ordonanţe de urgenţă care să albească dosarele penale". Acesta afirmă că forţarea unei ordonanţe de urgenţă pentru amnistie şi graţiere “va fi probabil ultimul act al unei coaliţii care nu doar că şi-a ratat programul de guvernare, dar a guvernat haotic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Observ că preocuparea principală a celor care guvernează de aproape doi ani este cum să scape de dosarele penale mai repede în loc să se îngrijească, aşa cum au promis, de bunăstarea populaţiei, de economie, de infrastructură rutieră, de spitale sau educaţie. Ar fi bine ca domnul Dragnea şi doamna Dăncilă să se gândească serios la toate consecinţele care ar putea să urmeze după introducerea în guvern a unei ordonanţe de urgenţă care să albească dosarele penale şi sentinţele politicienilor”, scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Cioloş spune că forţare unei OUG pentru amnistie şi graţiere “va fi probabil ultimul act al unei coaliţii care nu doar că şi-a ratat programul de guvernare, dar a guvernat haotic”.

“După ultima încercare de acest fel, am avut proteste cu sute de mii de cetăţeni în stradă şi o tensiune socială imensă. Forţarea unei ordonanţe de amnistie şi graţiere va fi probabil ultimul act al unei coaliţii care nu doar că şi-a ratat programul de guvernare, dar a guvernat haotic şi în niciun caz pentru cei pe care i-a ademenit la vot cu promisiuni deşarte. Ori, nu pentru acest lucru au fost votaţi, ci pentru că oamenii le-au dat credit aşteptând un trai mai bun“, a continuat acesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.