Un tânăr de 19 ani a fost electrocutat vineri după-amiază după ce s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă staţionat în gara din Braşov, circulaţia trenurilor pe ruta Braşov – Stupini fiind temporar oprită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CFR Infrastructură, tânărul de 19 ani s-a urcat pe un vagon din compunerea unui tren de marfă care staţiona în gara din Braşov.

Alimentarea cu energie electrică a liniei de contact Braşov – Predeal şi Braşov – Stupini a fost temporar oprită pentru accesul medicilor şi poliţiştilor în zonă.

Tânărului i s-au acordat eîngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. Poliţiştii au stabilit că băiatul încerca să traverseze linia ferată cu un frate mai în vârstă, când a fugit şi s-a urcat pe tren. 

Circulaţia trenurilor pe traseul Braşov – Stupini a fost oprită până la finalizarea intervenţiilor organelor abilitate, fiind aşteptat avizul reluării traficului feroviar în contiţii normale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.