Procurorii din Braşov au deschis dosar penal de cercetare pentru tentativă de omor în cazul bătrânului de 82 de ani care a fist înjunghiat de mai multe ori pe stradă, iar poliţiştii încearcă să găsească făptaşul. Victima a fost salvată de un subofiţer ISU aflat în timpul liber, care a oprit hemoragia din zona gâtului până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au deschis dosar penal pentru tentativă de omor în cazul bătrânului de 82 de ani care a fost înjunghiat de mai multe ori pe o stradă din municipiul Braşov.

Deocamdată, făptaşul nu a fist identificat şi se fac cercetări pentru depistarea lui.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Braşov au precizat că prima persoană sosită la faţa locului după ce bărbatul a fost înjunghiat a fost un subofiţer ISU aflat în timpul liber.

”O colegă de la Detaşamentul 1, aflată în timpul liber şi care stătea în zonă a intervenit şi a acordat primul ajutor calificat victimei. Intervenţia ei a fost determinantă pentru supravietuire. I-a făcut hemostază prin compresie la plaga din zona gâtului, a sprijinit echipajele, a vorbit în permanenţă cu victima, i-a aflat istoricul medical si le-a spus medicilor de ce suferă şi ce tratament urmează”, au precizat reprezentanţii ISU.

Plutonierul Papuc Laura, cea care a salvat victima în urma agresiunii, este paramedic, dar lucrează şi pe autospecialele de stingere.

Un bătrân de 82 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, joi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Braşov. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale care l-au stabilizat şi l-au transportat la spital. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.