Circulaţia rutieră, oprită la sfârşitul săptămânii trecute pe trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, din cauza inundaţiilor, rămâne închisă şi vineri. De asemenea, pe alte trei artere naţionale traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, rămân închise DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa din judeţul Covasna, DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, în judeţul Suceava, şi DN 2L, în localitatea Soveja din judeţul Vrancea.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe alte trei drumuri naţionale - DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova din judeţul Bazău, - DN15B, în localitatea Petru Vodă din judeţul Neamţ şi DN1A, în zona localităţii Bărcăneşti din judeţul Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.