Un bărbat abia eliberat din închisoare şi care avea interdicţie de a se afla în Capitală a fost prins de poliţiştii bucureşteni la scurt timp după ce a smuls un lănţişor de la gâtul unei femei de 80 de ani, pe care apoi l-a amanetat pentru 900 de lei. Bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru tâlhărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul de 30 de ani a smuls de la gâtul unei femei un lănţişor în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 6, după care a fugit.

Femeia de 80 de ani a alertat poliţia, care l-a identificat pe bărbat. Acesta a fost recent eliberat din închisoare şi avea interdicţie de a se afla în Bucureşti. Bărbatul amanetase lănţişorul pentru suma de aproximativ 900 de lei, bani care au fost găsiţi asupra lui în urma controlului corporal.

Bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru tâlhărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.