Jurnalistul Lloyd Burr transmitea "live" dintr-o zonă comercială londoneză pentru un post TV neo-zeelandez, când o persoană i-a aruncat pe faţă conţinutul unui pahar plin de bere, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc, miercuri seară, în Boxpark Croydon, o zonă cu baruri şi restaurante. El vorbea despre supărarea şi furia fanilor englezi care urmăriseră cum echipa lor este învinsă de Croaţia, în semifinalele Cupei Mondiale, când un bărbat s-a apropiat şi i-a aruncat berea pe faţă. Fanul a revenit după câteva momente şi i-a adresat câteva cuvinte de ameninţare. În ciuda incidentului, reporterul şi-a continuat transmisia. El a spus despre atacator că era probabil un "australian beat".

Reprezentativa Croaţiei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Angliei, şi s-a calificat pentru prima oară în istoria sa în finala Cupei Mondiale.

Pentru Croaţia au marcat Perisici '68 şi Mandzukici '109, iar pentru Anglia a înscris Tripper '5.

În finală, naţionala Croaţiei va evolua contra Franţei, duminică, la Moscova. Anglia va evolua contra Belgiei, sâmbătă, în finala mică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.