Bărbatul în vârstă de 68 de ani din judeţul Harghita, care a dispărut în Costineşti, spunând că merge la toaletă, a fost găsit teafăr, miercuri după-amiază, de poliţiştii constănţeni în oraşul Eforie. El urmează să fie audiat cu ajutorul unui translator, deoarece nu ştie limba română, oamenii legii urmând să stabilească, astfel, dacă a fost victima unei infracţiuni şi ce a făcut în perioada dispariţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, bărbatul de 68 de ani din judeţul Harghita, dispărut din Costineşti, a fost găsit teafăr de o patrulă de poliţie în Eforie.

Bărbatul va fi audiat de poliţişti, în prezenţa unui translator, deoarece nu ştie limba română, oamenii legii urmând să stabilească dacă a fost victima unei infracţiuni în această perioadă şi ce a făcut pe perioada dispariţiei, apoi el va fi încredinţat familiei.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita.

Pe data de 9 iulie, bărbatul, soţia sa şi nepoată au mers să se cazeze la o unitate hotelieră din Costineşti. Deoarece camera pe care o închiriaseră nu era pregătită, cei trei au mers pe faleză să se plimbe, iar la un moment dat bărbatul a spus că merge la toaletă. De atunci, bărbatul respectiv nu a mai putut fi găsit

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.