Un echipaj SMURD aflat în misiune a fost implicat miercuri după-amiază într-un accident rutier, autospeciala fiind lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate. În urma accidentului, şoferul autoturismul a fost rănit uşor, fiind dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, o ambulanţă SMURD circula miercuri după-amiază pe strada Meşterul Manole din municipiul Constanţa, iar la intersecţia cu strada Mugului a fost lovită de un autoturism Skoda.

În urma impactului, şoferul autoturismului, în vârstă de 69 de ani, a fost rănit uşor. El a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În momentul produceri accidentului, echipajul SMURD se deplasa la un caz medical. Poliţiştii au stabilit că ambulanţa SMURD avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe un drum cu prioritate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.