Dan Voiculescu scrie pe blogul său că, în perioada următoare, Codruţa Kovesi va trebui să răspundă pentru ”presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect”, el scriind, imediat după anunţul revocării acesteia de la şefia DNA, că ”lista criminalilor care au furat ani din viaţa unor oameni s-a mai redus cu unul” şi că sunt cel puţin patru care urmează, iar pe Traian Băsescu îl numeşte ”criminalul şef”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În atenţia doamnei procuror Kovesi. Va trebui în perioada imediat următoare să răspundeţi pentru presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect. Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze aşa cum l-au anchetat şi pe Emilian Eva, până la 6 dimineaţa”, a scris Voiculescu marţi pe blogul său.

Luni, el a scris că ”urmează şi criminalul şef, Băsescu”. 

”Lista criminalilor care au furat ani din viaţa unor oameni s-a mai redus cu unul. Mai sunt cel puţin patru care urmează. Aceasta este o primă etapă, urmează pedepsele cu adevărat meritate”, a continuat Voiculescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.