Cinci elevi din judeţul Olt au fost admişi la liceu cu media 10, iar cea mai mică medie cu care un elev a intrat în ciclul liceal este 2.04. În total, 14 elevi au intrat la liceu cu medii sub 3. În schimb, doi elevi cu medii de 6.77 şi 7 au rămas nerepartizaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci medii de 10 s-au înregistrat în judeţul Dolj la admiterea în liceu, trei candidaţi fiind admişi la Colegiul Naţional ”Ion Minulescu” Slatina şi câte unul la Liceul Teoretic ”Petre Pandrea” Balş şi la Colegiul Naţional ”Radu Greceanu” Slatina. 

Cea mai mică medie de admitere a fost 2.04, iar în total 14 elevi cu medii sub 3 au intrat la liceu. Patruzeci de candidaţi nu au fost repartizaţi, cele mai mari medii ale celor care nu au intrat la liceu fiind 7 şi 6.77.

De asemenea, la Colegiul Naţional ”Ion Minulescu” Slatina, ultima medie de admitere a fost  8.09, iar Colegiul Naţional ”Radu Greceanu” Slatina s-a intrat cu 7.14, aceasta fiind ultima medie de admitere. 

Totodată, 40 de candidaţi din alte judeţe au fost repartizaţi la unităţi de învăţământ din Olt, ei provenind din Dolj, Vâlcea şi Argeş.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.