La opt specializări de la diferite licee din judeţul Vaslui, ultima medie de intrare este mai mică de 3.00, în timp ce la Colegiului Tehnic Zorleni nu s-a ocupat niciunul din cele 28 de locuri de la specializarea Industrie Alimentară. Cea mai bună unitate din judeţ este Liceul Mihai Kogălniceanu, cu ultima medie de admitere 9.22.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai mică medie de intrare la admitere în judeţul Vaslui este 2,11, candidatul care a obţinut-o fiind repartizat la Liceul Tehnologic Petru Rareş din Bârlad.

La Liceul Tehnologic ”Ion Mincu” din municipiul Vaslui, ultima medie de admitere la specializarea Mecanică este 2.18, la alte patru specializări de la diferite licee din judeţ ultima medie fiind de asemenea sub 3.00.

La Colegiul Tehnic din Zorleni, nu s-a ocupat niciun loc din cele 28 scoase la concurs la specializarea Industrie Alimentară.

La un singur liceu din Vaslui, ultima medie de admitere a fost peste 9.00. Este vorba despre Liceul Mihai Kogălniceanu, specializarea Matematică Informatică, unde ultima medie este 9.22.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.