Avocatul Michael Avenatti, cel care o reprezintă pe actriţa porno Stormy Daniels în disputa sa legală cu Donald Trump, a afirmat pe Twitter că ia în considerare să candideze la alegerile prezidenţiale americane din 2020 împotriva lui Trump, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă el va candida, atunci voi candida şi eu, dar doar dacă voi considera că nu există alt candidat care să aibă o şansă reală să îl învingă. Nu putem retrăi ce s-a întâmplat în 2016. Iubesc această ţară, valorile noastre şi oamenii prea mult ca să stau fără să fac nimic cât timp aceste lucruri sunt distruse”, a afirmat Avenatti într-o postare pe Twitter chiar de Ziua Independenţei SUA.

În timpul unei apariţii la CNN în aceeaşi zi, Avenatti şi-a susţinut postarea, declarând că lui Trump îi lipsesc trei lucruri: „creier, inimă şi curaj”.

Afirmaţia lui Avenatti a venit după ce a fost întrebat de un utilizator când îşi va anunţa candidatura pentru 2020.

„Doar un luptător de stradă are şanse să îl înlocuiască pe „Rege”. Altfel, această ţară şi principiile sale se vor nărui şi vor fi de nerecunoscut”, a precizat Avenatti.

În mai, Avenatti a declarat că simte că este „un luptător de stradă” şi că a fost comparat cu Trump din acest motiv.

El a devenit unul dintre cei mai vocali critici ai lui Trump de când clienta sa, Daniels, a făcut public faptul că ea şi Trump au avut o aventură acum mai bine de zece ani în timp ce Melania Trump, soţia preşedintelui, era însărcinată.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.