Fostul premier Dacian Cioloş spune că masacrarea Codului Penal în favoarea infractorilor a fost consfinţită astăzi în Parlament, dar că încă nu este totul pierdut, iar partidele parlamentare şi preşedintele trebuie să folosească toate mijloacele pe care le au la dispoziţie pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor modificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacian Cioloş a scris, pe Facebook, că actuala majoritate PSD - ALDE continuă să “vândă” siguranţa cetăţenilor români şi a bunurilor publice pentru a-i9 spăla de păcate pe cei care confundă bunurile publice cu bunuri fără stăpân.

"Masacrarea Codului Penal în favoarea infractorilor a fost consfinţită azi în Parlament. Actuala majoritate PSD - ALDE continuă să “vândă” siguranţa cetăţenilor români şi a bunurilor publice pentru a spăla de păcate pe cei care confundă bunurile publice cu bunuri fără stăpân. Încă nu e totul pierdut", afirmă fosul premier. 

El mai spune că partidele parlamentare şi preşedintele Iohannis trebuie să folosească toate mijloacele pe care le au la dispoziţie pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor modificări. 

"Un lucru putem promite: vom elimina aceste modificări nocive imediat ce acest lucru va fi posibil", aadăugat Cioloş.

Proiectul de modificare a Codului penal a fost adoptat, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional. Legea a fost adoptată cu 167 de voturi ”pentru”, 97 de voturi "împotrivă" şi 19 abţineri, în condiţiile în care erau necesare minimum 165 de voturi favorabile.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.