Şase persoane au fost rănite, marţi, după ce trei maşini s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu - Orăştie, în judeţul Sibiu. Din primele cercetări, o şoferiţă a întors, maşina ei fiind lovită de alte două autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, un accident s-a produs, marţi, pe autostrada Sibiu - Orăştie, trei autoturisme fiind implicate. 

”Din primele cercetări, o conducătoare auto a întors neregulamentar, autoturismul condus de aceasta fiind lovit de alte două turisme conduse regulamentar pe banda 1, respectiv banda 2”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Sibiu. 

Potrivit acestora, traficul în zona accidentului este îngreunat.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că şase persoane au fost rănite, iar două au fost încarcerate. Victimele sunt conştiente şi au fost transportate la spitale din SIbiu.

Între victime sunt doi adolescenţi de 16 şi 17 ani care vor ajunge la Spitalul de Pediatrie din SIbiu 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.