Un pod de cale ferată s-a prăbuşit în comuna Budila, judeţul Braşov, din cauza unei viituri, fiind afectată linia Braşov - Întorsura Braşovului. Nu sunt trenuri blocate, însă circulaţia pe această linia a fost închisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), podul de cale ferată din comuna Budila, judeţul Braşov s-a prăbuşit în râul Tărlung din cauza viiturii produse în zonă. A fost afectată linia Braşov – Întorsura Buzăului, însă nu sunt trenuri blocate pe această rută, precizează reprezentanţii instituţiei.

Foto: IGSU
Foto: IGSU

CFR Infrastructură informează că podul se află pe secţia CF neinteroperabilă Hărman – Întorsura Buzăului, care este administrată de un operator privat. Potrivit CFR, circulaţia trenurilor pe această rută a fost închisă de la ora 16.10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.