Caldura, soare, mare, concedii…pe scurt, acestea ar fi principalele cuvinte ce caracterizeaza anotimpul estival! Si, in momentul in care te gandesti la vara, automat iti vin in minte cateva idei trasnite cu care iti propui sa starnesti interesul privirilor curioase ale celor din anturajul tau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca esti pregatiti sa dai lovitura la acest inceput de vara, iata care sunt cele mai importante atractii care, cu certitudine, iti vor trezi atentia:

Iti schimbi culoarea ochilor

            Suna extrem de provocator, si de surprinzator, in acelasi timp, insa unul dintre lucrurile minunate cu care ai putea sa iei prin surprindere prietenii este o schimbare de look! Si nu oricum, ci o schimbare radicala a culorii ochilor! Suna tentant, nu, dar aceasta schimbare aparent dificil de realizat este practic la indemana oricui. O pereche de lentile de contact colorate este exact ce ai nevoie!

Pentru foarte multi dintre noi, lentilele de contact colorate reprezinta inca o mare incertitudine, scufundata in mister. Cei mai putini familiarizati cu tipologia lentilelor de contact colorate au acum ocazia perfecta de a afla cateva detalii extrem de pretioase privind utilitatea si folosirea acestora, detalii care ii vor ajuta, cu siguranta, sa isi redefineasca culoarea ochilor “cat ai zice peste”.

            Ideea lentilelor de contact colorate nu este data recenta. Practic, acestea sunt considerate de catre specialistii oftalmologi drept un accesoriu medical capabil sa ofere o schimbare naturala a nuantei irisului. In general, lentile de contact colorate sunt disponibile si in mediul virtual, pe site-urile unor dealeri autorizati, precum Optilen.ro, in nuante de culori neconventionale de alb, negru, galben, dar si clasicele: caprui, albastru sau chiar verde.

            Pe langa faptul ca intensifica coloritul natural al ochilor, acestea ofera o forma delicata si rafinata irisului, la care se adauga reflectiile colorate pentru ochi. Ele se caracterizeaza prin opacitate totala, in timp ce ingrijirea si intretinerea lentilelor se realizeaza in conditii similar ca ale lentilelor de contact obisnuite. Astfel, distribuitorii acreditati ofera, la pachet cu setul de lentile de contact colorate, o sticla de solutie de ingrijire multifunctionala. Folosita conform indicatiilor inscrise pe prospectul care se livreaza alaturi de produs, orice tip de solutie de contact multifunctionala este capabila sa inlature rapid depunerile proteice cauzate de murdarie sau grasimi. Pentru a se prelungi durata de valabilitate, dar si pentru a spori securitatea din timpul purtarii, se recomanda pastrarea acestora in recipiente sterile special create, ca in cazul tuturor sortimentelor de lentile de contact obisnuite.

            Asadar, acum, in aceasta vara minunata, plina de numeroase provocari, ai ocazia de a implini una dintre cele mai mari tentatii ale verii, apeland la beneficiile unui set de lentile de contact colorate FreshLook Color Blends, FreshLook Colors, FreshLook Dimensions, Air Optix Colors sau chiar AquaView Colors. Acum poti trece la nivelul urmator odata cu achizitionarea unui sortiment de lentile de contact colorate poloneze originale Crazy Lens.

            Fii crazy in aceasta vara si da frau liber inhibitiilor cu noua gama de lentile de contact colorate!

Taramuri necunoscute explorate pe doua roti

            Daca esti barbat puternic, in toata firea, si iti esti adeptul senzatiilor tari, vara aceasta iti ofera ocazia unica de a lua parte la o aventura de neuitat pe doua roti. Si, ce poate fi mai placut decat senzatia de adrenalina produsa de catre una dintre motocicletele motocros moderne, precum KTM EXC 2018 sau de catre motocicletele echipate cu unul dintre cele mai puternice motoare cunoscute in lumea moto. Indiferent daca vrei sa testezi puterea motorului unui BMW F850GS sau sa incerci fiabilitatea unui model Tiger 800 XCA sau Tiger 1200 XCA, rezultatul este acelasi: adrenalina la maxim si ocazii unice in viata pe care nu ai voie sa le ratezi nicicum!

Si, pentru ca fiecare dintre componentele unei motociclete are o durata de viata variabila, care depinde, intr-o foarte mare masura, de stilul de condus, gradul de solicitare si calitatea infrastructurii rutiere, trebuie sa fii intotdeauna sa le inlocuiesti la momentul oportun. Si, deoarece fiecare secunda conteaza, dealeri autorizati cum este si Unimotors, s-au gandit sa iti intinda o mana de ajutor, avand astfel posibilitatea de a comanda online acele piese moto de care ai atata nevoie. In felul acesta, lungile serii de asteptari epuizante au luat sfarsit! In mediul virtual, gasiti piese moto oiriginale care asigura o buna functionare a sistemelor de franare, de transmise, dar si alte componente care alcatuiesc partea electrica a motorului.

De la examene direct in vacanta!

            Luna iunie este cunoscuta, pe plan educational, drept luna examenelor finale. Evaluarea Nationala si Examenul de Bacalaureat sunt cele doua “punti ale suspinelor” de catre elevii din clasele terminale sunt nevoiti sa treaca inainte de a merge la mare si la relaxare. Unii dintre ei sunt chiar pasionati de vehiculele pe 2 roti, de care vorbeam mai devreme!

Daca emotiile absolventilor de gimnaziu au luat sfarsit, pe 19 iunie afisandu-se notele provizorii, nu acelasi lucru se poate spune despre absolventii de liceu, care urmeaza sa intre in ‘focul examenelor” saptamana viitoare.

            Matematica a creat cele mai mari probleme elevilor de clasa a VIII-a anul acesta, ultimile stiri, confirmate de rezultatele publicate pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei demonstrand ca notele la aceasta disciplina au fost sensibil mai mici comparativ cu cele de la limba romana. Astfel, in ciuda faptului ca majoritatea elevilor din Bucuresti si nu numai au optat pentru sedinte particulare de meditatii la matematica, se pare ca nici acestea nu au fost suficiente pentru a-i salva pe viitorii liceeni de la dezastru. La matematica, doar 1903 elevi au reusit sa obtina nota 10, in timp ce doar 87577 de elevi din cei aproape 143000 de participant au reusit sa depasesca ostacolul intitulat “matematica”.

            Urmeaza saptamana viitoare proba scrisa la matematica din cadrul examenului de bacalaureat, iar sedintele de meditatii matematica se apropie, cu pasi repezi, de linia de finish. Ramane sa vedem daca statisticile confirma sau infirma eficienta orelor suplimentare de pregatire!

            Odata trecute examenele de absolvire, urmeaza marea tentatia a sezonului estival: vacanta la mare, la munte sau intr-un loc relaxant dintr-o destinatie exotica! Grecia, Turcia, Bulgaria, Bali sau Thailanda se pleseaza, de departe, in topul preferintelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.