Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a anunţat că organizează un nou concurs de proiecte de management pentru Opera Naţională Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Data limită pentru depunerea proiectelor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 13 iulie. Până pe 18 iulie va fi făcută selecţia dosarelor, iar în periada 19 - 26 iulie vor fi analizate proiectele.

A doua etapă a concursului, interviul, va avea loc între 27 şi 31 iulie.

Sunt declaraţi admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7. Aceeaşi notă minimă trebuie obţinută pentru ca un candidat să fie desemnat câştigător.

Beatrice Rancea, director al Operei Naţionale din Iaşi, a fost numită în mai 2016 manager interimar al ONB de către Corina Şuteu, ministru al Culturii în acea perioadă. Mandatul ei s-a încheiat în decembrie 2017, iar funcţia interimară de conducere a revenit baritonului Ştefan Ignat.

La primul concurs organizat după încheierea mandatului lui Rancea, care a avut loc în perioada aprilie - mai, niciun proiect de management nu a obţinut notă de trecere în prima etapă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.