Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan spune că anunţul candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat arată determinarea şi angajamentul ferm al acestuia de a lupta pentru o Românie europeană, iar PNL va fi alături de şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Anunţul candidaturii pentru un nou mandat arată determinarea şi angajamentul ferm al Preşedintelui Klaus Iohannis de a lupta pentru o Românie europeană. Din păcate, tocmai în anul Centenarului, democraţia din România este grav pusă în pericol de o guvernare care distruge legi şi instituţii pentru a servi interesele infractorilor”, scrie Turcan pe Facebook.

Raluca Turcan precizează că ”Partidul National Liberal va fi alături de preşedintele Iohannis în prima linie a luptei pentru o Românie europeană”.

”România nu poate fi confiscată de infractorii care simt nevoia să îşi ceară scuze puşcăriaşilor”, încheie prim-vicepreşedintele PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.