Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai poate rămâne în fruntea Camerei Deputaţilor, iar PSD trebuie să se trezească din "fundătura în care a intrat şi să renunţe, fără ezitare, să mai stea la mâna unui politruc care vrea cu orice preţ toată puterea".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Liviu Dragnea nu mai poate rămâne în fruntea Camerei Deputaţilor după ce a primit această condamnare, chiar şi în primă instanţă. PSD-ul trebuie să se trezească din fundătura în care a intrat şi să renunţe, fără ezitare, să mai stea la mâna unui politruc care vrea cu orice preţ toată puterea. România nu poate avea în fruntea ţării pe cel de-al 3-lea om în stat cu două condamnări. În politică toate trebuie să aibă o limită!", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.