„Obiecte ascuţite”, serial original HBO bazat pe romanul scris de Gillian Flynn, va avea premiera pe 9 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazat pe primul roman al lui Gillian Flynn, care este şi producător executiv al serialului, „Obiecte ascuţite” spune povestea Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, ea se mută din oraşul natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre dispariţiile suspecte a două fete. Odată cu întoarcerea oraş şi în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive.

Amy Adams interpretează rolul principal, acesta fiind şi primul său proiect de televiziune. Din distribuţie mai fac parte Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Matt Craven şi Miguel Sandoval.

Miniseria are 8 episoade de câte o oră, care sunt regizate de Jean-Marc Vallée („Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies”, „Sălbăticie/ Wild” şi „Dallas Buyers Club”).

Primul episod va avea premiera la HBO şi pe HBO GO pe 9 iulie, la ora 04.00. La ora 20.00 va fi redifuzat la HBO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.