Vara inspiră, este sezonul cel mai aşteptat şi prin însăşi fascinaţia vacanţelor şi a timpului de relaxare impune de la sine anumite standarde şi pretenţii. O ştiu mai bine reprezentantele feminine; cel puţin în materie de încălţăminte, acestea reînnoiesc mereu lista de tipuri de pantofi. Aceştia trebuie să corespundă cu sezonul şi ale sale impuneri, stilul purtătoarei şi nu în cele din urmă trebuie să fie şansă de a fi o imagine de poveste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum bine ştim, încălţămintea poate schimba totalmente o ţinută, contribuind la crearea unui stil şi la definirea preferinţelor unei femei. Pe scurt, pantofii purtaţi spun totul: despre tine, despre gusturile tale, despre starea ta şi ce doreşti să transmiţi.

Încălţămintea casual, de la origini

Astăzi, linia de pantofi casual femei este o alternativă la cei cu toc de orice fel, o variantă mai relaxată. Sunt preferaţi la scară largă de orice femeie, la un moment dat. Puţine însă ştiu că la origini încălţămintea casual se identifică cu espadrilele. Pantofii, încălţămintea de orice fel era văzută ca un moft şi dicta un statut social, de unde şi separarea de rang prin purtarea unor modele sofisticate, în timp ce sclavii erau mereu desculţi.

La ora actuală nu se mai ţine cont de astfel de interpretări. Însă un lucru este cert şi anume faptul că încălţămintea poate aduce în posesia purtătorului admiraţia celor din jur. Bine aleşi, ţinând cont de specifice caracteristici, aceştia exprimă mai mult decât ar putea face-o cuvintele.

Revenind la încălţămintea casual, aceasta este menită să ofere confort şi protecţie. Însă nu trebuie uitat nici elementul ce ţine de design şi partea estetică. Aşadar într-un complex de aspecte, casual poate fi egal cu ideea de încălţăminte propice de purtat de zi cu zi, atractivă, interesantă.

Modele de încălţăminte casual de la ANNA CORI

Brandul ANNA CORI este deja cunoscut în domeniu. Pe nişa sa este un nume impunător, un brand de referinţă, ce oferă modele variate şi stiluri originale. Orice femeie apreciază astfel de detalii, în încercarea sa de a găsi acele tipuri de încălţăminte care să o scoată în evidenţă.

În colecţie de vară lansată, ce se poate găsi şi în magazinul online www.annacori.com, încălţămintea casual cunoaşte aceeaşi diversitate cu care ne-am şi obişnuit până acum la colecţiile acestui brand. Se ţine cont de varietatea culorilor, de tipare confortabile, de opţiuni pentru birou, stil office sau mai relaxat.

Pantofi casual, cu toc – ca o alternativă pentru cele care nu suportă sau nu doresc un „antrenament” pe tocuri, cei cu toc mai modest sunt ideali. Le lipseşte tocul înalt, însă nu şi demonstraţia bunul gust. Aceştia pot fi negri, clasici şi cu o combinaţie de piele întoarsă şi cea clasică, precum şi cu o fundă decorativă plasată central. Este celebrul simbol, adorabil de altfel.

Cu perforaţii, albaştri, nude, lucioşi sau nu, astfel de opţiuni sunt dintre cele mai căutate. Vor fi uşor de asortat la pantaloni office, la fuste şi costume.

Pantofi lejeri – pentru zilele cu drumuri lungi şi plimbări plăcute, pot fi aleşi pantofii fără toc, însă cu talpă înaltă, uniformă. Oferă stabilitate şi confort şi se definesc prin decupaje late, permiţând conturul piciorului să iasă în evidenţă. Nu au sistem de închidere, se încalţă pur şi simplu şi se mulează pe picior. Din punct de vedere al designului propunerile sunt de la cei simpli la ceva mai îndrăzneţi precum pielea lucioasă.

Adaptarea pe care o face fiecare în parte, privind modul în care va purta o pereche de încălţăminte din această linie în combinaţii vestimentare diverse este şi farmecul poveştii. Pantofii de acest gen sunt versatili, iar faţă de stilul elegant cunosc o diversitate de scenarii în care ei pot fi vedetă, element central. Cert este că pot fi purtaţi în orice zi de vară, în orice context, fie vorba de acele ţinute feminine cu rochii sau în cazuri în care se doreşte ceva mai relaxat de atât.

Pantofii casual sunt pe bună dreptate favoriţii de sezon, întrucât permit adoptarea unui stil uşor de integrat în ţinute. Încălţăminte potrivită, comodă şi realizată cu mare fineţe privind detaliile sunt definiţia a ceea ce se găseşte la ANNA CORI. În magazinele din ţară sau în cel online te aşteaptă toate modelele acestei colecţii. Pe care le vei încerca?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.