Un pompier a fost rănit uşor în urma exploziei unei cutii găsite lângă maşina sa, joi dimineaţă, în cartierul clujean Mănăştur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În jurul orei 08:30, în cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, s-a produs o deflagraţie în urma căreia o persoană a fost rănită. Din primele informaţii, un bărbat care se deplasa spre autoturismul său parcat, a observat o cutie în apropierea vehiculului şi, în momentul în care ar fi ridicat-o de pe jos, aceasta a explodat, rănindu-l", anunţă Poliţia.
 
Ulteriorm IGSU a precizat că bărbatul, care este pompier, a suferit răni uşoare la nivelul mâinii şi al feţei şi că a primit asistenţă medicală de la echipajul SMURD, fiind în afara oricărui pericol.
 
Incidentul este anchetat de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, precum şi de Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.
 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.