Perioada de desfăşurare a preselecţiilor pentru ediţia cu numărul 21 a Galei Tânărului Actor - HOP se modifică, fiind organizate în perioada 12-14 iulie, la Sala Mică a Teatrului Naţional "I.L.Caragiale" din Bucureşti, şi nu între 11 şi 13 iulie, aşa cum a fost iniţial anunţat, potrivit UNITER.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Bibiri, Andrei şi Andreea Grosu, Şerban Pavlu vor juriza şi vor decide participanţii şi aspiranţii la titlul de "cel mai bun tânăr actor" la Gala HOP. 

Tema acestei ediţii este "Pirandello, structura ludică. Eu şi personajul". Data limită de înscriere: 30 iunie.

Candidaţii trebuie să trimită la adresa de email doina@uniter.ro un curriculum vitae, o copie după diploma de absolvire sau după adeverinţă, în cazul absolvenţilor anului 2018, o fotografie (portret, rezoluţie 300 dpi) şi titlul exerciţiului prezentat.

Gala Tânărului Actor - HOP, program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalurilor din România, este un concurs care are ca scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic.

Gala HOP va avea loc în perioada 3-6 septembrie 2018, la Vox Maris Grand Resort Costineşti, iar director artistic este Miklós Bács. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.