Emisiunea culinară "Chefi la cuţite", ediţia difuzată luni de Antena 1, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În intervalul orar 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, o audienţă medie de 7.5 puncte de rating şi 23,2% cotă de piaţă, în timp ce Pro Tv se situa pe poziţia secundă cu 5.6 puncte de rating şi 17,3% cotă de piaţă. 

La oraşe, postul de televiziune a fost lider cu o medie de 7.3 puncte de rating şi 17,8 % cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după TVR1, cu 5,6 puncte de rating şi 13,8 procente din cota de piaţă.

Şi la nivelul întregii populaţii a ţării, Antena 1 a fost lider cu o audienţă medie de 6,9 puncte de rating şi 17,3 % cota de piaţă, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 5,5 puncte de rating şi 13,9% cota de piaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.