Vara este momentul ideal pentru a face mici schimbari in casa ta. Fie ca este vorba de redecorari, de schimbarea unor finisaje sau de inlocuirea unor aparate vechi si uzate, ai timpul necesar pentru a te ocupa de aceste aspecte, dar beneficiezi, totodata, de promotii surprinzatoare la cele mai ravnite obiecte si aparate pentru casa ta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vara aceasta este momentul sa investesti inteligent. Daca incepi reamenajarea bucatariei, de exemplu, ai la indemana o oferta impresionanta de mobila si electrocasnice cu care sa transformi aceasta incapere in camera ta preferata din intreaga casa.

In plus, este momentul sa uiti de scuzele pe care le folosesti in mod obisnuit pentru a nu investi in aparate de ultima generatie sau in piesele de mobilier care creeaza atmosfera pe care o visezi, ideala pentru bucataria ta. Nu lasa ofertele sa iti scape vara aceasta si invata cum sa faci investitii corecte si pe termen lung.

Iata care sunt cele 5 modele de electrocasnice pe care trebuie sa le ai in bucatarie:

1. Fara a cheltui foarte multi bani, poti avea frigiderul mult dorit chiar din acest an. Descopera oferta de frigidere pe care nu trebuie sa o ratezi, daca vrei ca noul tau aparat sa consume putina energie electrica, sa fie incapator, sa aiba senzori digitali pentru controlul temperaturii si, nu in ultimul rand, un aspect exterior deosebit, ce denota calitate si bun gust, fie ca te orientezi catre modele clasice, de tip vintage, sau catre cele cu design modern, chiar futurist.

2. Aragazurile si plitele electrice sunt considerate ca fiind ultima si cea mai moderna aparitie, insa, inainte de a lua hotararea unei noi achizitii, fii constient de consumul la energie electrica pe care acestea le produc. Poti gasi preturi mici la aragazuri de ultima generatie, dar care functioneaza cu mecanisme clasice, pe gaz.  In schimb, noile modele consuma mai putin si au sisteme de siguranta impotriva stingerii accedentale, prin care se aliniaza standardelor europene.

3. Este timpul pentru achizitia unei masini de spalat vase perfecte. Aceasta iti va scuti timpul si energia pe care le irosesti atunci cand speli manual, in timp ce noile modele sunt sunt ideale si pentru bugetul de intretinere al casei tale. Economisesti pana la 200 de lei pe an din factura la electricitate si peste 500 de lei pe an la factura de apa cu o masina de spalat vase ecologica. Astfel, ai in vedere crearea unui spatiu special pentru noua ta masina de spalat atunci cand redecorezi bucataria.

4. Robotii de bucatarie sunt indispensabili oricarui bucatar incepator, dar si celor experimentati, care vor sa economiseasca timp. Cu ajutorul noilor modele de roboti, poti face totul, de la a prepara un aluat de invidiat, pana la a pregati supa preferata in doar cateva minute. Costul unui robot de bucatarie performant se poate amortiza imediat, intrucat vei folosi metode moderne si rapide, care nu consuma foarte mult curent electric, apa sau gaze. Este ajutorul potrivit in prepararea unor mese delicioase.

5. Pentru a completa mesele ideale pregatite acasa, trebuie sa iti dotezi bucataria cu o masina de preparat paine dupa bunul tau plac. Nu doar ca poti avea cea mai buna si proaspata paine oricand iti doresti, insa o poti pregati asa cum iti place, din ingrediente 100% naturale. Diferenta se va vedea in buzunarul tau si in ceea ce priveste sanatatea ta. Toate aceste avantaje si multe altele, pe care le vei descoperi in functiile noii tale masini de pregatit painea, vin la pachet la preturi impresionant de mici.

Este mai simplu si mai ieftin decat crezi, sa iti dotezi si amenjezi bucataria, exact asa cum iti doresti. Investeste in cele mai noi modele de electrocasnice si bucura-te imediat de beneficiile unei bucatarii de ultima generatie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.