Apple a anunţat că a semnat un contract pe mai mulţi ani cu Oprah Winfrey pentru a crea mai multe programe exclusive, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Împreună, Winfrey şi Apple vor crea programe originalecare vor beneficia de abilitatea ei inedită de a se conecta cu publicul din întreaga lume”, se arată într-un comunicat Apple.

Apple nu a oferit mai multe detalii în privinţa tipului de programe pe care Winfrey le va crea, valoarea înţelegerii sau când vor fi lansate.

Apple nu a comunicat cum plănuieşte să distribuie programele, în care a investit suma iniţială de un miliard de dolari.

Parteneriatul reprezintă cel mai mare acord privind crearea de conţinut exclusiv semnat de Apple până acum, compania americană încercând să concureze cu nume importante ca Netflix, Amazon şi HBO.

Netflix, care a cheltuit opt miliarde de dolari în acest an pentru programele sale, a ajuns la un acord cu Barack şi Michelle Obama pentru a produce filme, documentare şi alte tipuri de conţinut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.