Cererile de vacanţe pentru Canada au crescut, odată cu ridicarea vizelor din acest an şi cu lansarea zborurilor directe, începând din luna iunie, de către Air Canada Rouge, a declarat pentru News.ro Sorin Stoica, director general al Eturia, touroperator specializat pe vacanţe exotice, care precizează că cele mai căutate oraşe sunt Montreal, Toronto şi Vancouver.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma măsurilor luate de către statul canadian s-a simţit o creştere interesantă pentru cererile românilor în ceea ce priveşte această destinaţie. Acestea au crescut comparativ cu anii precedenţi şi ne aşteptăm ca, în anii următori, Canada să devină o destinaţie preferată de români. De asemenea, observăm că cererile pentru Canada se şi concretizează în proporţie de 80% în vânzări”,  a declarat pentru News.ro Sorin Stoica, director general al touroperatorului Eturia.

El afirmă că turiştii români au ales Canada ca destinaţie de vacanţă deoarece sunt îndrăzneţi şi dornici să exploreze.

”Oportunitatea cu ridicarea vizelor şi zborurile directe le-au dat încredere că pot începe să îşi îndrepte atenţia către această destinaţie. Motivul pentru care aleg să viziteze această ţară este unul în primul rând de ordin familial, merg să-şi viziteze rudele, în al doilea rând, Canada este o destinaţie superbă din punct de vedere a ofertei naturale, dar şi pentru oraşele celebre ca: Montreal, Toronto sau Vancouver”, a precizat Stoica.

Anul trecut, cu Eturia au călătorit 20 de turişti români, iar în 2018, până în prezent numărul lor a ajuns la 80.

”Ne aşteptăm ca acest număr să crească, mai ales că ofertele noastre sunt pe gustul turiştilor îndrăzneţi şi activi”, a adăugat directorul general al Eturia.

Compania aeriană Air Canada Rouge a lansat luna aceasta zboruri directe între Bucureşti şi Montreal, la fel şi legătura non-stop între Bucureşti şi Toronto, care vor fi efectuate de două ori pe săptămână, până în luna octombrie.

De asemenea, românii pot călători fără vize în Canada, din acest an.

Eturia oferă vacanţe exotice personalizate în peste 120 de destinaţii din întreaga lume. Înfiinţată în anul 2007, Eturia are 50 de angajaţi şi trei sedii în: Bucureşti, Piatra Neamţ şi Cluj.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.