O furtună a produs pagube în mai multe zone ale judeţului Vâlcea, vântul extrem de puternic doborând copaci care au blocat circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, iar în unele zone reţeaua de alimentare cu energie electrică fiind avariată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Furtuna s afectat municipiul Râmnicu Vâlcea, dar şi localităţile Olăneşti şi Băile Govora, unde vântul puternic a rupt copaci care au căzut peste firele de alimentare cu energie electrică şi pe şosele.

În unele zone, din cauza avariilor produse pe reţeaua de electricitate, alimentarea cu curent electric a fost sistată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea Cătălin Popescu, pompierii au intervenit miercuri seară pe DN 7 in localitatea Bujoreni pentru îndepărtarea copacilor cazuti pe carosabil.

Conform poliţiştilor, circulaţia rutieră a fost blocată şi pe DN 65 C la Oteşani şi pe DN 7 A la Brezoi, din cauza copacilor rupţi sau dezrădăcinaţi.

În Râmnicu Vâlcea, o rafală de vânt a luat pe sus acoperişul unei staţii de benzină. Acoperişul a căzut peste mai multe autoturisme.

De asemenea, tot în Râmnicu Vâlcea, o conductă de gaze care alimentează un bloc de locuinţe a fost fisurată, alimentarea fiind întreruptă din cauza pericolului de exploze.

Conform primelor informaţii făcute publice de autorităţile din Vâlcea, în urma acestor incidente nu s-au înregistrat victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.