Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că ar fi fost"„sancţionat” de preşedintele PSD, Liviu Dragnea cu excluderea din Comisia de Afaceri Europene şi din Comisia de Politică Externă din Parlament, în timp ce toţi colegii lui din Comisia pentru Drepturilor Omului "au fost exilaţi". Ponta subliniază că "răzbunarea este arma prostului ajuns la putere”, dar Pro România va lupta în continuare. "Am ajuns la Comisia de Abuzuri şi o să mă ocup să arăt toate abuzurile comise de Puterea actuală”, a scris Ponta pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Azi am fost sancţionat de către preşedintele Camerei Deputaţilor (dl Liviu Dragnea) / după patru mandate de deputat (plus ministru şi premier) am fost exclus din Comisia de Afaceri Europene şi din Comisia de Politică Externă. Am ajuns astfel la Comisia de Abuzuri şi o să mă ocup să arat toate abuzurile comise de Puterea actuală - colegii mei de la #ProRomânia au fost toţi exilaţi la Comisia pentru Drepturile Omului - o să îşi facă datoria foarte bine şi acolo!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că "răzbunarea este arma prostului ajuns la putere”, dar partidul pe care îl reprezintă va lupta în continuare.

"Răzbunarea este arma prostului (ajuns la Putere) / dar #ProRomânia o să lupte în continuare cu şi mai multă îndârjire!”, a încheiat Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.