Cântăreţul britanic Robbie Williams, soprana din Rusia Aida Garifullina şi brazilianul Ronaldo vor deschide oficial Cupa Mondială de Fotbal FIFA 2018, joi, de la ora 17.30, transmite TVR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Superstarul muzicii pop Robbie Williams va cânta la ceremonia de deschidere a evenimentului sportiv, împreună cu soprana Rusiei, Aida Garifullina. Ronaldo, campionul Braziliei, de două ori jucător şi campion pentru ţara sa la Cupa Mondială de Fotbal, îi va reprezenta pe fotbalişti în show-ul organizat la Moscova. 

"Îi invităm pe toţi fanii fotbalului şi ai muzicii să se distreze cu noi în Rusia, pe stadion, sau împreună cu noi în faţa televizoarelor. Va fi un show de neuitat!", a declarat Robbie Williams. "Am multe realizări în cariera mea muzicală, dar faptul că voi spune "Let Me Entertain You!" în deschiderea Cupei Mondiale celor 80.000 de fani ai fotbalului de pe stadion şi multor milioane din întreaga lume este chiar un vis din copilărie!", a adăugat cântăreţul.

"Nu mi-am imaginat vreodată că voi fi parte a acestei sărbători imense, Cupa Mondială, care are loc, aici, în ţara mea!", a mărturisit şi solista Operei de Stat din Viena, soprana Aida Garifullina.

TVR 1 şi TVR HD vor începe transmisiunile directe din Rusia cu deschiderea oficială a competiţiei la ora 17.30, de la Luzhniki Stadium, din Moscova. Emil Hossu Longin va comenta, începând cu ora 18.00, prima partidă a Cupei Mondiale de Fotbal, cea dintre reprezentativele Rusiei, ţara gazdă şi Arabiei Saudite.

Un spectacol despre fotbal şi pasiune vom vedea la deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal, plasată chiar înainte de prima pasă ce va da startul verii de fotbal mondial.

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Rusia 2018 va fi diferită în comparaţie cu ediţiile anterioare ale turneului. De data aceasta, ceremonia se va concentra pe momentele muzicale şi se va desfăşura chiar înainte de startul primei partide.

Channel One din Rusia va produce show-ul, conceptul creativ aparţinându-i lui Felix Mikhailov, cel care a fost regizorul principalelor ceremonii organizate de-a lungul întregii călătorii FIFA Rusia 2018, de la tragerea la sorţi a grupelor până la "final act", pe 15 iulie.

De la 23.00, la TVR 1 şi TVR HD, în emisiunea zilnică de analiză Studio Mondial, jurnalistul sportiv Costin Deşliu şi invitaţii săi, personalităţi ale fotbalului românesc, vor discuta meciurile zilei. Iar de la 23.40, Tudor Furdui îi aşteaptă pe telespectatori la "Un pariu mondial", care va încheia ziua de meciuri de la Cupa Mondială de Fotbal.

Din 14 iunie până în 15 iulie, toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de TVR în exclusivitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.