În perioada 7-8 iulie 2018, pentru al patrulea an consecutiv, Serviciul Român de Informaţii, împreună cu CERT-RO şi Asociaţia Naţională pentru Securitatea Sistemelor Informatice, alături de partenerii Orange, certSIGN, CISCO, Enevo Group, Banca Transilvania, BCR, Clico, Marsh şi PaloAlto Networks organizează etapa online a selecţiei echipei naţionale pentru concursul „European Cyber Security Challenge 2018” (ECSC18).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţia va cuprinde teste din domeniul securităţii aplicaţiilor web, apărării cibernetice, criptografiei, analizei traficului de reţea şi reverse engineering.

În sprijinul echipei selecţionate să reprezinte România la ECSC18, SRI, alături de parteneri, va organiza sesiuni de training pentru creşterea expertizei şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Etapa finală din acest an a ECSC va avea loc la Londra, în perioada 15-18 octombrie 2018. Fiecare ţară participantă va fi reprezentată de câte o echipă formată din 10 concurenţi împărţiţi în două grupe de vârstă, 16-20 de ani şi 21-25 de ani, cu câte 5 concurenţi fiecare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.