Partidul Mişcarea Populară va susţine moţiunea de cenzură a PNL, dar demersul formaţiunii liberale nu trebuie să fie doar un exerciţiu de imagine, a declarat, marţi, la RFI, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca partid de Opoziţie, întotdeauna am susţinut orice moţiune de cenzură, însă am vrea ca actul pe care-l va propune PNL-ul să fie bine gândit şi analizat din punct de vedere al demersului pe care urmează să-l facă, pentru că dacă vom avea doar un exerciţiu de imagine şi nicidecum nu vom reuşi să strângem semnăturile necesare şi voturile în mod special, pentru a da jos Guvernul Dăncilă, un Guvern mai slab de atât nu putea exista şi nici nu a avut vreodată România, motiv pentru care sperăm ca PNL să analizeze cu multă luciditate şi maturitate acest demers, pentru că dacă rămâne doar un exerciţiu de imagine, este regretabil şi acest lucru va arăta o neputinţă condamnabilă a Opoziţiei”, a declarat Eugen Tomac.

El a spus că orice demers pe care-l fac partidele anti-PSD trebuie să fie cântărit bine.

"Până la ora actuală, partidele din opoziţie au dat dovadă de puţină imaginaţie în ceea ce priveşte lupta cu PSD. Fiecare vrea să fie mai vocal şi mai agresiv în atacurile la PSD, dar singura soluţie pe termen mediu şi lung este ca partidele de Opoziţie să-şi dea mâna împotriva PSD-ului. Altă soluţie nu există pentru a înlătura acest mamut politic care devine deja periculos pentru toată societatea românească”, a mai spus preşedintele executiv al PMP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.