Paralela 45, unul din cei mai mari touroperatori din ţară, va începe anul viitor construcţia unei clădiri de birouri în Capitală, investiţie de peste 5 milioane euro, această urmând să fie finalizată în doi ani, a declarat pentru News.ro Alin Burcea, proprietarul companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Anul viitor voi începe un nou proiect, vreau să construiesc o clădire de birouri acolo unde acum e sediul central şi depozitul Chicco (magazin de haine de copii administrat tot de Alin Burcea, n.r.). Jumătate din sediu va fi ocupat de Paralela 45”, spune Alin Burcea.

Construcţia va dura aproximativ doi ani şi va avea 6.000 metri pătraţi.

”Acum trebuie să scoatem autorizaţiile”, punctează Burcea.

În ceea ce priveşte proiectul imobiliar de lângă Lacul Snagov, unde proprietarul touroperatorului Paralela 45 construieşte un complex rezidenţial, Club Lac Snagov, acesta este aproape finalizat şi se lucrează la curtea interioară. Investiţia se ridică la circa 7 milioane de euro.

”Vindem cam un apartament pe lună. Sper ca în două luni să fie totul gata. Acum amenajăm curtea interioară, clădirile sunt deja gata. Vom construi un ponton, un mic debarcader, o piscină acoperită şi un teren de tenis”, afirmă omul de afaceri.

Complexul are 77 de apartamente, se află pe malul lacului Snagov, iar terenul are circa 8.000 metri pătraţi.

”Proiectul se finanţează şi din vânzările de apartamente. A plouat şi nu am putut lucra afară, dar în maximum două luni e gata”, spune Alin Burcea.

De asemenea, sediul Paralela 45 din Bulevardul Elisabeta se va muta, pentru o perioadă de trei ani, pentru că încep lucrările de consolidare şi restaurare împreună cu Primăria Capitalei.

”Clădirea este din anul 1884 şi trebuie renovată. Iar sediul din strada Luca Stroici fie va fi fie renovat, fie vândut. Noi ne mutăm ca să ne dezvoltăm”, adaugă Burcea.

Jumătate din necesarul de investiţie va fi susţinut din surse proprii, jumătate printr-un credit de la Banca Transilvania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.