Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, luni, trimiterea în judecată a Oanei Neţ, fosta educatoare din Timişoara, care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani în urma mai multor certuri cu soţul care i-a cerut divorţul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de luni al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii au sidpus trimiterea în judecată a Oanei Neţ, aceasta fiind acuzată de violenţă în familie, omor comis asupra unui membru de familie – fiica. 

În rechizitoriul înaintat magistraţilor, procurorii au notat detalii despre modul în cara femeia şi-a ucis fiica.

„În data de 13.03.2018, în jurul orei 17.30, inculpata Neţ Oana – Răzvana, în timp ce se afla împreună cu fiica sa minoră, în vârstă de 4 ani, în baia din locuinţa acestora situată în Timişoara, iar fiica sa se spăla şi se juca în apa din cadă, a ţinut-o pe fetiţă forţat cu capul sub apă până ce minora s-a înecat, aceasta decedând din cauza asfixiei mecanice prin submersie în apă, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii. Ulterior uciderii fiicei sale prin înecare, inculpata Neţ Oana – Răzvana, folosind două cuttere pe care le-a luat din baie, a tăiat cadavrul victimei la nivelul antebraţelor, producându-i în această manieră două leziuni superficiale, fără să realizeze însă că fiica sa era deja decedată în acele momente. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş”, se arată în comunicat.

Oana Neţ a fost supusă şi unei expertize medico-legale psihiatrice la Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Bucureşti, iar testul a arătat că femeia avea discernământ în momentul în care şi-a ucis copilul.

Acum, Oana Neţ se află în arest.

În luna martie, Oana Neţ, o fostă educatoare din Timişoara, şi-a ucis fiica prin înecare, apoi a încercat să îi taie venele cu un cutter, după ce a avut mai multe certuri cu soţul ei care îi solicitase divorţul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.