Un bărbat din Bucureşti care a intrat cu motocicleta în zona pietonală din Piaţa Sfatului din Braşov şi l-a lovit cu piciorul pe poliţistul local aflat în timpul serviciului care l-a informat că va fi sancţionat, a fost arestat pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ultraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov au declarat, duminică, pentru News.ro, că un bărbat de 38 ani, din municipiul Bucureşti, a pătruns fără permisiune sau autorizaţie cu motocicleta în Piaţa Sfatului din municipiul Braşov.

”Bărbatul l-a agresat fizic pe poliţistul local, aflat în timpul serviciului, care i-a comunicat că va fi sancţionat contraventional pentru fapta comisă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braşov. 

Potrivit acestora, bărbatul, care a lovit poliţistul local cu genunchiul, a fost reţinut pentru 24 ore, introdus în arestul IPJ Braşov şi este cercetat în continuare sub aspectul săvârsirii infractiunii de ultraj.

Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.