Copiii de toate vârstele sunt invitaţi vineri să petreacă Ziua Copilului la Teatrul Odeon, care se va transforma într-un loc de joacă uriaş şi în care vor putea explora multe din spaţii, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O instalaţie magică formată dintr-o multitudine de oglinzi, un labirint alcătuit din totemuri luminoase, tocmai bune pentru un joc de-a v-aţi ascunselea, o mulţime de ateliere de lucru, instalaţii interactive şi multe alte surprize vor fi la dispoziţia invitaţilor vineri, de la ora 12.00, la Teatrul Odeon.

Pe lângă toate activităţile pe care teatrul le-a pregătit de 1 iunie, Ada Milea, împreună cu Dorina Chiriac, Radu Bânzaru şi Alex Neagu vor aduce copiilor povestea lui Apolodor, pinguinul călător, care vroia să ajungă la fraţii lui din Labrador.

Un concert ca o “hartă” muzicală a călătoriilor unui pinguin, o aventură plină de instrumente şi personaje care pendulează bucuroase şi triste între teatru şi muzică.

Ziua Copilului la Teatrul Odeon prilejuieşte şi lansarea unei secţiuni noi, dedicată copiilor, în aplicaţia Culturesc 100 (disponibilă gratuit în Google Play), în care părinţii vor putea găsi recomandări despre cele mai bune spectacole de teatru, filme, festivaluri, evenimente cu caracter ştiinţific, ateliere şi workshopuri, cărţi, toate pentru copii.

Sub sloganul “Cultura de azi conturează România următorilor 100 de ani”, platforma Culturesc 100 aduce manifestările artistice mai aproape de publicul tânăr, prin mijloace tehnologice: realitate augmentată, realitate virtuală etc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.