Simona Halep, liderul WTA, a declarat, joi, că a fost mai bine pentru ea din punct de vedere emoţional la meciul cu Taylor Townsend, din turul doi al turneului de la Roland Garros, decât a fost în runda inaugurală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Categoric a fost mai bine decât în primul tur, din punct de vedere emoţional. A fost mai uşor pentru că m-am obişnuit cu acel teren şi primul tur al unui grand slam este mereu dificil. Nu a fost uşor, dar după ce te obişnuieşti cu ritmul apoi simţi jocul”, a spus Halep în studioul Eurosport de la Roland Garros.

Simona Halep a precizat că pentru ea este de fiecare dată emoţionant să joace pe terenul central de la French Open. “Ca în fiecare an, este foarte emoţionant când păşesc pe terenul central, am câştigat în urmă cu zece ani la junioare. Încerc să mă bucur de moment, nu vreau să pun presiune asupra mea, ştiu că a fost foarte bine anul trecut, dar asta nu înseamnă că va fi aşa în fiecare an. Iau lucrurile zi cu zi, meci cu meci”.

Întrebată cum reacţionează atunci când are un gând negative, Halep a răspuns: “Sunt dură cu mine. Îmi spun: ‘Încetează!’”.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în turul al treilea al French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-1, pe americanca Taylor Townsend, numărul 72 mondial.

În faza următoare, Halep, finalistă a ediţiei trecute, va evolua cu germana Andrea Petkovic, locul 107 WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de şapte ori, de şase ori impunându-se românca, ultima dată în 2016, în FedCup, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4. Petkovic a câştigat prima lor întâlnire, disputată în urmă cu nouă ani, în sferturi, la Bucureşti, scor 6-2, 7-6 (2).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.