Tribunalul Prahova a prelungit din nou măsura interdicţiei privind dizolvarea sau lichidarea companiilor Asesoft International şi Teamnet International, urmărite penal de DNA Ploieşti într-un dosar în care apare şi numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, despre care procurorii susţin că ar controla cele două firme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Prahova a prelungit din nou măsura interdicţiei privind dizolvarea sau lichidarea companiilor Asesoft International şi Teamnet International. Măsura este valabilă de la 1 iunie timp de 60 de zile şi nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 24 de ore de la comunicare.

Totodată, prin aceeaşi decizie, Tribunalul Prahova a dispus suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare a Asesoft International, măsura fiind luată în contextul în care anterior, aceaşi instanţă, dispusese, într-un dosar aflat pe rolul tribunalului din anul 2014, intrarea în procedura generală a falimentului.

În acel dosar zece companii de leasing, instituţii publice bănci şi firme private apar în calitate de creditori ai companiei IT fondată de Sebastian Ghiţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.