Bărbatul care a rămas fără un braţ în urma unei exploziei unui proiectul într-o pădure din judeţul Bacău a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital la Iaşi, iar cel de-al doilea, care a suferit o plagă la artera femurală şi la organele genitale, a fost dus la spital la Bacău, cei doi fiind în stare gravă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu, a declarat pentru News.ro că două elicoptere SMURD au intervenit pentru transportarea celor doi bărbaţi răniţi în urma exploziei unui proiectil.

”Bărbatul care are amputaţie de mână stângă şi multiple plăgi provocate de schije a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Cel de-al doilea bărbat rănit a fost transportat cu un alt elicopter la Spitalul Judeţean Bacău”, a declarat Andrei Grecu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău, Cătălina Creţu, a declarat pentru News.ro că în acest caz a fost deschis dosar penal. ”A fost deschis dosar penal de cercetare sub directa coordonare a procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, a precizat Cătălina Creţu.

Nouă poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău se află la locul exploziei şi urmează să stabilească exact împrejurările producerii exploziei.

Deflagraţia a avut loc la exploatarea forestieră din localitatea Ciobănuş din judeţul Bacău. După explozia unui proiectul datând, cel mai probabil, din timpul celui de-al doilea război mondial  un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, primele informaţii fiind că una dintre victime ar fi lovit peoiectilul cu un ciocan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.