Peste 8.000 de suporteri au fost, sâmbătă, pe Noevir Stadium, la prezentarea noului jucător al echipei Vissel Kobe, Andres Iniesta, informează As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniesta a apărut în faţa fanilor în tricolul vişiniu al echipei japoneze, având inscripţionat pe spate numărul 8, acelaşi ca la FC Barcelona.

"Bienvenido, Andres Iniesta", a fost mesajul dominant pe arena echipei Vissel.

"Vă mulţumesc mult pentru această primire călduroasă. Am primit multă dragoste în aceste două zile de la venirea mea în Japonia şi vreau să vă mulţumesc", le-a spus jucătorul spaniol suporterilor, care i-au scandat numele.

"Acum, trebuie să mă întorc în Spania, pentru a participa la Cupa Mondială, o foarte frumoasă provocare. În două luni mă voi întoarce pentru a munci la maximum şi pentru a încerca să îmbunătăţim echipa", a adăugat el.

Fostul mijlocaş al echipei FC Barcelona Andres Iniesta, în vârstă de 34 de ani, a semnat un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 30 de milioane de dolari (25 de milioane de euro), cu formaţia japoneză Vissel Kobe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.