Parcarea unui centru comercial din municipiul Piteşti a fost evacuată miercuri după-amiază, după ce în zonă a fost semnalată prezenţa unei valize abandonate. În urma verificărilor s a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălin Zamfir, Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Argeş a intervenit miercuri după-amiază în parcarea unui centru comercial din Piteşti unde a fost anunţată prezenţa unei valize abandonate.

Imediat după primirea apelului, la ora 13:45, reprezentanţii ai poliţiei au instituit în parcarea respectivă o zonă de protecţie, până când conţinutul valizei a fost verificat.

După ce bagajul a fost deschis, s-a constatat că nu prezintă pericol iar cel mai probabil valiza a fost uitată în parcare.

Potrivit unor surse, în interior se aflau diverse obiecte.

Perimetrul de siguranţă a fost ridicat iar activitatea în centrul comercial a revenit la normal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.