O sucursală bancară din Baia Mare a fost atacată, miercuri, de doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi, unul cu o macetă şi al doilea cu un pistol, ei reuşind să fugă cu o sumă de bani înainte ca angajaţii să declanşeze alarma şi să apară forţele de ordine. În judeţ au fost formate filtre pentru prinderea hoţilor, iar poliţiştii studiază imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al băncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Maramureş, la 112 a fost anunţat un jaf la o sucursală bancară din Baia Mare.

Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au intrat în bancă şi au ameninţat anagajţii, dar şi pe un client aflat la un ghişeu.

Suspecţii au reuşit să fugă cu o sumă de bani înainte de a ajunge forţele de ordine.

Angajaţii, care au apăsat butonul de panică şi au declanşat alarma, le-au relatat poliţiştilor că ar fi vorba de doi bărbaţi care purtau cagule, unul având o macetă, iar al doilea un pistol, despre care nu se ştie dacă a fost real.

”Două persoane au sustras, sub ameninţare, o sumă de bani. Colegii mei se află la faţa locului pentru cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Florina Meteş.

Deocamdată, nu se cunoaşte suma sustrasă din bancă, însă se ştie că este vorba doar de lei, nu şi de valută.

Poliţiştii au informaţii că suspecţii ar fi ajuns în zonă pe scutere, iar imaginile surprinse de sistemele de supraveghere ale băncii şi din zona respectivă sunt analizate.

Au fost formate filtre atât în Baia Mare cât şi pe drumurile din judeţ, pentru depistarea autorilor jafului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.