Tatăl unui copil care a murit în atacul de la Manchester Arena le cere ajutorul artiştilor Bono, Ed Sheeran şi Chris Martin pentru a organiza un concert caritabil anual în beneficiul victimelor atacurilor teroriste, scrie bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiica lui Andrew Roussos, Saffie Roussos, a fost cea mai tânără dintre cele 22 de victime ale atacului care a avut loc în mai 2017 la Manchester Arena, la un concert al cântăreţei Ariana Grande.

„Vreau să îmi celebrez fiica - ea era plină de viaţă şi iubea muzica. Viaţa mea nu va mai fi niciodată OK. Detest gândul că viaţa lui Saffie va fi amintită prin două minute de tăcere în cadrul unei slujbe bisericeşti. Vreau să organizez un concert pentru care lumea să se oprească ca să îl asculte”, a spus Andrew Roussos, care locuieşte în comitatul englez Lancashire.

Andrew Roussos a apreciat concertul „One Love Manchester”, un spectacol-omagiu pe care Ariana Grande l-a susţinut în acest oraş, alături de cântăreţi şi trupe precum Justin Bieber, Coldplay, Take That şi Katy Perry.

Acest eveniment a strâns bani pentru familiile victimelor acelui atac. Însă, potrivit lui Andrew Roussos, concertul anual pe care vrea el să îl organizeze ar sprijini „victimele viitoarelor atacuri”.  

Andrew Roussos a mai spus că vrea ca „cele mai mari nume din industria muzicală” să cânte la acest concert şi că a contactat companiile de management care îi reprezintă pe Bono, Ed Sheeran şi Chris Martin.

Reprezentanţii Lancashire Cricket Club au fost de acord să găzduiască evenimentul pe 19 august, dacă Andrew Roussos va reuşi să convingă artişti să cânte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.