Senatorul PNL de Timiş, Alina Gorghiu, crede că mitingul anunţat de PSD pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă nu va avea loc, aşa cum nu au avut loc nici mitingurile împotriva statului paralel sau pentru sprijinirea familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul Alina Gorghiu (PNL) spune, într-o postare pe Facebook, că cei care încă mai cred în mitingurile PSD ”au toate şansele de a încărunţi aşteptând”.

”Sunt sigură că mitingul acesta de care vorbeşte acum PSD nu va avea loc, la fel cum nu au avut loc nici cele anunţate mai înainte împotriva «statului paralel» sau pentru sprijinirea familiei. Cei care încă mai cred în mitingurile PSD au toate şansele de a încărunţi aşteptând. Teoretic însă, numai teoretic, dacă ar avea loc, ar fi şi câteva lucruri interesante. În primul rând, ar fi discursul Vioricăi Dăncilă, Premierul pentru care s-ar face mitingul. Oare cum ar ieşi ? Apoi sigur că nu e de trecut prea uşor peste lăudăroşenia PSD Timiş, care am văzut că anunţă că «transmite conducerii naţionale» (adică şefului lor suprem Liviu Dragnea) că este pregătit «inclusiv de a ieşi în stradă»”, scrie Alina Gorghiu.

Senatorul liberal de Timiş şi-a amintit cum, într-o conferinţă de presă, spunea că PSD Timiş nu e pregptit să îl sprijine pe premierul timişorean de la acea vreme, Sorin Grindeanu.

”Îmi amintesc de o conferinţă de presă la care am spus că PSD Timiş nu este pregătit să îl sprijine pe Premierul timişorean, dar apoi va veni vremea să linguşească Premierul teleormănean. Iată că vremea aceea a venit! Şi pentru ce vrea PSD Timiş să iasă în stradă? Pentru a lăsa Guvernul să pregătească atacul la Pilonul II de pensii pentru că, după măreţul Program de Guvernare al PSD, bugetul a sărăcit până de am ajuns să nu mai fie bani pentru pensii şi salarii? Mai bine că nu va fi cazul ...”, a mai scris Gorghiu.

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat, sâmbătă, că social-democraţii sunt pregătiţi ”inclusiv de a ieşi în stradă”, pentru a o susţine pe Viorica Dăncilă.

De altfel, liderii PSD din regiunea de vest au semnat, sâmbătă, la Timişoara, o rezoluţie prin care susţin actualul Guvern şi transmit conducerii naţionale a partidului că sunt pregătiţi să iasă în stradă pentru susţinerea prim-ministrului.

”În cadrul Comitetului Executiv al PSD Timiş am avut o întâlnire lărgită, o întâlnire regională, unde au participat preşedinţii organizaţiilor judeţene, Hunedoara, Caraş- Severin, Arad şi Timiş, precum şi vicepreşedinţii regionali, Natalia Intotero şi Mihai Fifor. În cadrul acestei întâlniri regionale, la care au fost prezenţi şi parlamentarii PSD din regiune, pe lângă problemele tehnice, politice, discutate, un lucru important e faptul că s-a aprobat prin vot o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă, pentru că s-a transmis un mesaj foarte clar şi din partea membrilor PSD Timiş, şi din partea liderilor din regiune, acel mesaj că avem nevoie de stabilitate, acel mesaj că România nu îşi mai permite schimbarea primului ministru si a echipei guvernamentale şi un mesaj că organizaţia PSD la nivel naţional, prin măsurile şi programul de guvernare pentru care am fost votaţi de către oameni, este pe drumul cel bun. Chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr, toţi, în unanimitate, au votat această rezoluţie de susţinere, au transmis un mesaj foarte clar celor doi vicepreşedinţi regionali (Natalia Intotero şi Mihai Fifor - n.r.), de a transmite conducerii naţionale că suntem pregătiţi inclusiv de a ieşi în stradă, dacă va trebui să susţinem, pentru că nu cred că este normal şi corect ca organizaţia PSD să piardă guvernarea atâta timp cât a fost aleasă în 2016 de oameni”, a declarat Dobra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.