Prinţul Harry şi Meghan Markle amână luna de miere pentru a-şi îndeplini angajamente publice, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele şi Ducesa de Sussex nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă - a cărei destinaţie este încă secretă -, deoarece marţi ei trebuie să fie prezenţi la un eveniment caritabil organizat de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Legătura dintre Meghan Markle şi prinţul Charles a devenit una strânsă, el acceptând să o conducă la altar, după ce tatăl ei a anunţat că din motive medicale nu va putea participa la ceremonia care a avut loc sâmbătă.

Nunta prinţului Harry cu fost actriţă americană Meghan Markle a avut loc pe domeniul Castelului Windsor, unde au fost felicitaţi de aproximativ 100.000 de oameni care s-au adunat pe străzile oraşului. 

Cuplul a participat la două recepţii organizate în cinstea evenimentului - prima, dată după-amiază de regina Elizabeth, unde a cântat Elton John, iar a doua, de prinţul Charles, unde actorul Idris Elba ar fi jucat rolul de DJ, scrie AFP.

Între cei 600 de invitaţi s-au numărat jucătoarea de tenis Serena Williams, actorul George Clooney, soţii David şi Victoria Beckham, cântăreaţa Joss Stone şi vedeta de televiziune şi actriţa Oprah Winfrey.

Clooney şi Williams au fost invitaţi şi la a doua recepţie - restrânsă - de la Frogmore House.

După ce a purtat, la ceremonia religioasă, o rochie Givenchy, albă, cu mâneci lungi - respectând protocolul -, Meghan Markle a schimbat-o pentru recepţia de seară cu una semnată Stella McCartney, albă, dar fără mâneci. În plus, ea a purtat un inel cu acvamarin care a aparţinut mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.