Meghan Markle a sosit la capela St. George în rochie simplă, cu mânecă şi un voal alb lung purtat de doi băieţi îmbrăcaţi în negru, pentru căsătoria cu prinţul Harry. Ea a păşit spre altar la braţul prinţului Charles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Britanica Clare Waight Keller este creatoarea rochiei miresei. Waight Keller a devenit anul trecut prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy. 

Voalul este prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost oferită lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace. 

Prinţul Harry, viitorul duce se Sussex, a sosit alături de fratele său mai mare prinţul William, duce de Cambridge. Ambii sunt îmbrăcaţi în uniforme. 

Meghan Markle a fost primită pe traseu cu urale şi aplauze, zeci de mii de oameni fluturând steaguri britanice. 

Mama miresei, Doria Ragland, a fost foarte emoţionată în aşteptarea momentului. 

Prinţul Charles este cel care a condus-o pe Meghan Markle la altar. El este însoţit de Ducesa de Cronwall. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, îmbrăcată într-un costum verde de culoarea mentei, a sosit la capelă împreună cu prinţul Philip. 

Domnişoare şi cavaleri de onoare, doar copii aleşi pentru ceremonie, printre aceşti cei mai importanţi fiind prinţesa Charlotte şi prinţul George, au venit la capelă împreună cu mama lor, ducesa de Cambridge. 

Printre invitaţii speciali se află camarazi de război ai prinţului Harry, colegi de pe platourile de filmare ale serialului "Suits", colegii lui Meghan Markle, dar şi vedete: Elton John, James Blunt, Oprah Winfrey, Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham.

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.