O porţiune a străzii Randolph din Detroit va purta numele Michael Jackson Avenue, după 60 de ani de la naşterea artistului pop şi cinci decenii de la debutul lui în Motor City, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al primăriei oraşului a transmis: „The Jacksons s-a numărat printre primele grupuri de artişti afro-americani care au obţinut un statut de legătură şi care au lansat hit după hit”.

Michael Jackson, care şi-a început cariera în cadrul grupului, a devenit unul dintre cei mai importanţi artişti din istoria muzicii pop.

El a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente.

Redenumirea străzii va fi făcută pe 15 iunie, în timpul festivalului Detroit Music Weekend, unde vor fi prezenţi şi Tito, Marlon, Jackie şi Jermaine Jackson.

„De aici vine muzica. De aici a copiat toată lumea sound-ul Motown”, a spus Jackie Jackson la conferinţa de presă care a avut loc joi, în Detroit.

În timpul ediţiei de anul trecut a festivalului, o altă stradă a fost redenumită în onoarea „reginei soul” Aretha Franklin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.