Compania Arcelor Mittal a anunţat miercuri că Bogdan Grecu a fost numit director general al unităţilor ArcelorMittal din Galaţi şi Skopje, Macedonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna mai, compania a anunţat că poate achiziţiona Combinatul Ilva, din Italia, după ce a primit aprobarea Comisiei Europene, în urma angajamentului companiei de a pune la vânzare unităţi din Italia, România, Macedonia, Republica Cehă, Luxemburg şi Belgia.

”Activitatea ambelor unităţi şi a celor incluse în pachetul de separare va fi condusă de un "manager al unităţilor ţinute separat" şi monitorizată de un "împuternicit pentru supraveghere", numit în acord cu reprezentanţii Comisiei Europene”, se arată în comunicatul publicat miercuri.

Grecu îl înlocuieşte în funcţie pe francezul Bruno Ribo.

"Toate activităţile noastre vor continua în mod obişnuit în următoarele luni de tranziţie şi de pregătire pentru vânzare", a spus Bogdan Grecu.

"Bogdan va avea tot sprijinul meu în viitorul apropiat pentru a asigura o tranziţie lină şi o continuitate perfectă în toate activităţile noastre", a declarat Bruno Ribo.

Bogdan Grecu, în vârstă de 41 de ani, a absolvit Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie cu un masterat în economie şi - începând cu 2001 – s-a alăturat echipei combinatului de la Galaţi.

Din 2012, a fost membru al comitetului director al ArcelorMittal Galaţi şi a coordonat diverse activităţi cum ar fi: audit intern, cumpărări, logistică, investiţii, IT, automatizări, lanţ furnizor şi cerere.

Bruno Ribo, în vârstă de 55 de ani, a fost - din 2012 - director general pentru combinatele din Galaţi şi - ulterior – Skopje.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.