Şase magazine Penny din judeţul Constanţa au fost verificate de inspectorii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, echipele de control descoperind mai multe deficienţe, printre care legume şi fructe stricate, depozitarea neconformă a mărfurilor şi produse neetichetate. Comisarii au aplicat în total sancţiuni de aproape 170.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor,  Horia Constantinescu, a declarat, miercuri, că de la începutul săptămânii şi până în prezent au fost efectuate controale la şase magazine Penny din judeţul Constanţa.

În urma verificărilor, comisarii au descoperit mai multe deficienţe, printre care practici comerciale înşelătoare, produse neetichetate, legume şi fructe stricate, depozitare neconformă şi campanii promoţionale cu deficienţe de informare.

Horia Constantinescu a precizatcă pentru neregulile constatate au fost aplicate amenzi în valoare totală de 169.500 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.