Indiferent ca esti proaspat parinte sau ca deja ai experienta, intotdeauna trebuie sa te informezi cu privire la ingrijirea corecta a copilului. Mai ales in primele luni de viata, dar nu numai igiena bebelusilor este cruciala. Este perioada in care acestia sunt cei mai sensibili, deci si mai expusi la imbolnavire. Nu ai voie sa folosesti orice produse, ci din cele special realizate pentru pielea micutului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inca de la nastere, multi dintre copiii sunt predispusi unor alergii, iritatii, eczeme, motiv pentru care trebuie sa citesti atent ambalajul cosmeticelor pe care le folosesti inainte de a le cumpara. Vei incepe astfel sa fii mai selectiv si legat de alegerea produselor de ingrijire pe care le folosesti personal.

Servetelele umede – o necesitate pentru ingrijirea igienica a bebelusului

Nelipsite vor fi intotdeauna servetelele umede pentru bebelus. Ori de cate ori cel mic se murdareste, dar nu numai, acestea constituie solutia cea mai simpla de curatare. Cu toate acestea, nu orice tip de servetele sunt recomandate. Sa nu uitam de sensibilitatea pe care o prezinta pielea bebelusului. Varianta bio este intotdeauna o recomandare datorita eficientei, dar si a proprietarilor benefice. Avem de unde sa alegem servetele bio? Desigur – nichiduta.ro este o sursa excelenta din care parintii pot comanda servetele de acest tip, dedicate special bebelusilor, precum si celor cu o piele deosebit de sensibila sau care prezinta alergii diverse.

Atat cele biodegradabile, special concepute pentru ingrijirea fetei si a nasului copiilor, cat si cele curatitoare pentru zona fetei si a corpului, mai ales cea in care poarta scutecul. Aceasta din urma este cea mai predispusa iritatiilor, deci necesita o ingrijire pe masura.

Specialistii nichiduta.ro recomanda atat servetelele fara parfum – mereu o alegere potrivita pentru copii, cat si cele cu diverse plante, aloe vera, musetel, lanolina sau cu proprietati ce asigura catifelarea pielii si hidratarea sa, fara a o afecta. Preturile celor disponibile pe site sunt destul de rentabile si se gasesc si pachete la oferte.

Eticheta produsului va ajuta cumparatorul sa faca o alegere inspirata, potrivita pentru bebelus. In fapt, este un pas pe care orice parinte trebuie sa il indeplineasca – verificarea substantelor continute de servete este necesara pentru a stabili daca sunt sau nu potrivite pentru bebe.  Cand au in continut clorina sau alcool, pielea copilului se poate irita imediat. Produsele hipoalergenice sunt in general preferate. Atentia mamicilor este atrasa de mentiunea referitoarea la acesta aspect de pe ambalaj.

Pentru a asigura sanatatea pielii micutului tau, asigura-te ca si scutecele pe care le folosesti sunt cele potrivite. Indiferent daca te optezi pentru huggies sau pentru alte alternative, nu uita ca cea care trebuie sa primeze intotdeauna este calitatea.

Sa nu faci greseala de a cumpara o marime mai mica sau mai mare decat cea a copilului pentru ca il va incomoda la purtare si nici nu va fi suficient de eficient. Desigur nici un numar prea fix nu este recomandat. Alege scutecele sau pampers ce reusesc sa asigure micutului, respectiv micutei confortul necesar. Gasesti in acest sens solutii complexe pe nichiduta.ro, la preturi rentabile. Ai la dispozitie produse sub diverse branduri, astfel ca tu sa poti opta pentru cel ce il consideri cel mai potrivit pentru copilul tau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.